bilorusi-na-poligoni-brestskiy-vidpratsyuvali-rozigrash-diy-z-boyovoyu-strilboyu-schodo-vidbittya-nastupu

Білоруси на полігоні “Брестський” відпрацювали розіграш дій з бойовою стрільбою щодо відбиття наступу

 • 189871 переглядiв

КИЇВ. 13 вересня. УНН. Збройні сили республіки білорусь на полігоні “Брестський” відпрацювали розіграш дій з бойовою стрільбою щодо відбиття наступу умовного противника, з подальшим його витісненням за межі країни. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«На Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін. В рамках командно-штабного навчання на полігоні “Брестський” збройні сили республіки білорусь відпрацювали розіграш дій з бойовою стрільбою щодо відбиття наступу умовного противника, з подальшим його витісненням за межі країни», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Окрім того, повідомляється, що російські окупаційні війська продовжують мародерство.

«Так, на ділянці траси Старобільськ – Луганськ, у напрямку на Луганськ, відзначено близько трьохсот цивільних автомобілів, переважно із державними номерними знаками Харківської області. Більшість транспортних засобів із причепами, завантаженими награбованим майном, за кермом - російські військові», - зазначається в повідомленні.

Повідомляється, що схожа тенденція спостерігається у населених пунктах тимчасово захоплених територій на півдні України.

У місті Пологи Запорізької області російські окупанти виламують ворота приватних гаражів, забирають у місцевих жителів приватні автомобілі. У Новій Каховці Херсонської області загарбники масово почали вивозити меблі та побутову техніку з тимчасово залишених осель.

Доповнення

Збройні сили республіки білорусь на військових навчаннях перевіряють радянську техніку, зняту із зберігання.

білорусь вчергове продовжила навчання на тиждень - до 17 вересня. Загальна кількість продовжень становить 20 тижнів.

Українські Національні Новини

Суспільство