biloruska-opozitsiya-vimagaye-pereviriti-fakt-peredachi-avtomata-sinovi-lukashenka

Білоруська опозиція вимагає перевірити факт передачі автомата синові Лукашенка

 • 19114 переглядiв

КИЇВ. 24 серпня. УНН. Член президії Координаційної ради Білорусі Марія Колесникова закликала провести перевірку факту передачі бойової зброї неповнолітньому синові Олександра Лукашенка. Про це повідомляє УНН з посиланням на білоруський ресурс AFN.

“Хотілося б звернути увагу, що факт передачі бойової зброї неповнолітньому вимагає перевірки і реакції компетентних органів. Ми просимо на це звернути увагу”, — сказала Колесникова на пресконференції.

Вона також назвала дивною поведінку самого Лукашенка.

“Ми вважаємо, що дуже дивно, коли людина, яка керує державою, дозволяє собі бігати в дуже дивному одязі з дуже дивною зброєю в центрі Мінська”, — зазначила Колесникова.

Нагадаємо, 23 серпня Telegram-канали поширили відео, на якому білоруський президент прилітає на вертольоті до Палацу незалежності у Мінську, в якому розташована його резиденція, коли до нього підійшли учасники протесту. На відеозаписі глава держави одягнутий у бронежилет і несе в руках автомат. Імовірно, його супроводжує 15-річний син Микола, одягнений у військову форму і з автоматом в руках. Згодом він вийшов до силовиків, які оточили його резиденцію в центрі Мінська, і подякував їм. 

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Литва передала Білорусі ноту протесту

     • 13958 переглядiв

    Офіційний Берлін вважає ймовірним отруєння Навального

     • 12841 переглядiв