biloruska-pensionerka-namagalas-provezti-v-ukrayinu-ponad-pivtisyachi-kosmetichnikh-zasobiv

Білоруська пенсіонерка намагалась провезти в Україну понад півтисячі косметичних засобів

 • 12751 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Пенсіонерка з Білорусі намагалась через "зелений коридор" провезти 551 одиницю косметичних засобів німецької торгової марки з російським дистриб’ютором. Вона обрала для перетину кордону "зелений коридор", і не задекларувала товари, тому їх вилучили працівники митниці. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Київської митниці Держмитслужби.

"Різноманітні креми, лаки для нігтів, гелі тощо німецької торгової марки Grattol (офіційний дистриб’ютор – Росія), загалом 551 одиниця, знаходилися в автомобілі, яким керувала білоруська пенсіонерка. Під час проходження митно-прикордонного контролю в пункті пропуску "Виступовичі", що на україно-білоруському кордоні, жінка обрала "зелений коридор". Такі дії мали означати, що пані не переміщує товарів, обов’язкових до декларування. Однак жінка проігнорувала митні правила. В результаті косметичні засоби вилучено", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що підрозділ з боротьбі з контрабандою та митними правопорушеннями Київської митниці склав протокол за ознаками ст. 471 Митного кодексу України (Порушення порядку проходження митного контролю в зонах (коридорах) спрощеного митного контролю).

Нагадаємо, у "Борисполі" одесит намагався відправити до Ізраїлю посилку із запчастинами до зброї.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП