biloruski-komandi-dopustili-do-yevrokubkiv-popri-viynu-ale-z-ukrayinskimi-voni-ne-zmozhut-zigrati

Білоруські команди допустили до єврокубків попри війну, але з українськими вони не зможуть зіграти

 • 204667 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. УЄФА заявила, що розводитиме українські та білоруські команди у єврокубках під час жеребкування. Про це повідомляє УНН з посиланням на рішення, яке розміщене на офіційному сайті організації.

Деталі

Сьогодні Виконавчий комітет УЄФА вирішив не допустити зіткнення між командами з білорусі та України в будь-яких майбутніх змаганнях УЄФА.

3 березня 2022 року Виконавчий комітет УЄФА вже прийняв рішення, що через допомогу білорусів росіянам у війні проти України, матчі УЄФА не проводитимуться на території білорусі і жоден глядач не буде відвідувати матчі, в яких команди з білорусі виступають господарями.

Цитата

"Таке рішення прийнято для забезпечення безперебійного проведення змагань УЄФА, оскільки безпека та безпека команд, офіційних осіб та інших учасників можуть бути не повністю гарантовані через наявність військового конфлікту", - йдеться у повідомленні.

Виконавчий комітет УЄФА також затвердив спеціальні правила фінального турніру ЄВРО-2022 серед жінок, який відбудеться в Англії з 6 по 31 липня 2022 року, щоб гарантувати безперебійний хід і безперервність змагань у світлі пандемії COVID-19. .

Нагадаємо

Українська асоціація футболу вимагатиме від росії відшкодувати збитки, завдані футбольній інфраструктурі через повномасштабне вторгнення рф в Україну.

Українські Національні Новини

Спорт