biloruskiy-atashe-vidvidav-viyskovi-navchannya-v-ukrayini

Білоруський аташе відвідав військові навчання в Україні

 • 20795 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. Аташе з питань оборони при Посольстві Республіки Білорусь в Україні взяв участь у Дні почесних гостей у рамках навчання "Заметіль-2022". Про це повідомило в середу Міністерство оборони Республіки, пише УНН.

Цитата

"16 лютого аташе з питань оборони при Посольстві Республіки Білорусь в Україні полковник Ігор Шматок взяв участь у Дні почесних гостей в рамках навчання "Заметіль-2022", яке проходить на території України", - повідомили у відомстві.

Деталі

Відзначається, що даний крок був здійснений в рамках домовленостей білоруського і українського оборонних відомств, спрямованих на "підвищення транспарентності і довіри між двома сусідніми державами і зниження градуса напруженості в регіоні".

Раніше сьогодні візит аташе анонсував Міністр оборони України Олексій Резніков.

Нагадаємо

По всій території України тривають військові навчання "Заметіль-2022", а в Республіці Білорусь тривали білорусько-російських навчань "Союзна рішучість-2022".

Міністри оборони України та Білорусі 14 лютого поспілкувалися та обговорили можливість відновлення взаємного діалогу, а також про взаємні відвідини військовими аташе навчань.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Білоруський аташе відвідав військові навчання в Україні

     • 20795 переглядiв

    Заметіль-2022: показали відео навчань бойової авіації

     • 16888 переглядiв