biloruskiy-klub-milevskogo-rozglyanuv-mozhlivist-vkhodzhennya-do-chempionatu-ukrayini

Білоруський клуб Мілевського розглянув можливість входження до чемпіонату України

 • 22189 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. Керівник брестського "Динамо" Олександр Зайцев в інтерв'ю "Прессбол" розповів про варіанти переходу клубу в іноземний чемпіонат, серед яких опинився й український, повідомляє УНН.

"Я тричі зустрічався з керівництвом Федерації футболу України, кілька разів були і в Польщі. Ці варіанти, безумовно, складні. У нас не збігаються календарі. Крім того, це великі країни, зі своїми пасьянсами. Прихід нового сильного колективу порушує якийсь баланс. І нам довелося б витратити певний час, щоб пробитися з нижчих ліг наверх. Але найбільш далеко просунулися в плані відходу в чемпіонат Литви. У нас було певне листування з тамтешньою Федерацією футболу. Календарі збігаються, ліміту на легіонерів немає. Єдине складне питання – як виняток ввести команду одразу у вищу лігу", – заявив Зайцев.

Варто зазначити, що в дану ситуацію клуб потрапив після так званої "справи Савицького" із Федерацією футболу Білорусії. Брестський клуб відмовився виплатити "Німану" 265 тисяч доларів за підготовку футболіста Павла Савицького і подав апеляцію в Спортивно-арбітражний суд Лозанни.

Додамо, у складі "Динамо-Брест" виступає Артем Мілевський, на рахунку якого загалом 38 проведених ігор, 10 голів і 13 асистів.

Як повідомляв УНН, фіскали нагадали футбольним уболівальникам про декларацію доходів.

Українські Національні Новини

Спорт