bilshe-12-godin-trivaye-sudove-zasidannya-schodo-zaochnogo-dosudovogo-rozsliduvannya-schodo-v-yanukovicha

Більше 12 годин триває судове засідання щодо заочного досудового розслідування щодо В.Януковича

 • 10548 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. Печерський районний суд Києва більше 12 годин розглядає справу за клопотанням прокуратури про надання дозволу на спеціальне досудове розслідування щодо екс-президента України Віктора Януковича, передає УНН.

Клопотання слухає слідча суддя Кристина Тарасюк.

Раніше Печерський районний суд Києва відмовив захисту екс-президента України Віктора Януковича у поверненні військовій прокуратурі клопотання про надання дозволу на спеціальне досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою екс-президента у державній зраді.

Нагадаємо, 26 грудня Печерський районний суд Києва розпочав розгляд клопотання військової прокуратури про надання дозволу на здійснення спеціального судового слідства щодо екс-президента України Віктора Януковича, але вже 28 грудня суд переніс розгляд цього клопотання на невизначений термін.

17 січня Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ відмовив захисту у передачі клопотання Генеральної прокуратури про спеціальне досудове розслідування у справі екс-президента Віктора Януковича з Печерського районного суду Києва до іншого суду України.

28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив повідомлення про підозру у відеорежимі екс-президенту України Віктору Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою вчинення зміни меж території держкордону України та ведення агресивної війни. Тобто злочинів, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст. 110, ч.5 ст. 27, ч.2 ст. 437 ККУ.

Українські Національні Новини

Політика