bilshist-ukrayintsiv-vvazhayut-scho-spravi-v-ukrayini-rozvivayutsya-pravilno-opituvannya

Рекордний показник: 86% українців вважає, що справи в Україні йдуть у правильному напрямку - опитування

 • 199392 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. В Україні продовжує зростати кількість тих, хто вважає, що справи у країні рухаються у правильному напрямку. За результатами опитування "Ставлення українців до іноземних країн" соціологічної групи "Рейтинг", у цьому твердженні переконані 86% опитаних громадян, передає УНН.

Деталі

Опитування зафіксувало рекордний показник за історію спостережень: 86% респондентів вважають, що справи в Україні розвиваються правильно, лише 6% протилежної думки, ще 8% не змогли оцінити.

Позитивно оцінюють справи в країні більше на заході (89%), аніж на сході (82%). У тому, що Україна розвивається у правильному напрямку, переконані 84% осіб віком від 18 до 35 років та 89% громадян старше 51 року.

Доповнення

Опитування провели 8-9 жовтня 2022 року методом телефонних інтерв’ю з використанням комп’ютера (CATI) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів.

Усього опитали 1000 респондентів віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу, а також територій, де на момент опитування відсутній український мобільний зв'язок.

Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше ніж 3,1%.

Нагадаємо

Кількість українців, які готові виїхати жити за кордон в разі надання громадянства ЄС чи США, становить 7%. А тих, хто готовий залишитися в Україні, 90-92% залежно від регіону.

Українські Національні Новини

Суспільство