bilshu-chastinu-vorozhikh-drg-u-kiyevi-viyavili-ta-zatrimali-uzhe-v-pershi-dni-viyni-politsiya

Більшу частину ворожих ДРГ у Києві виявили та затримали уже в перші дні війни - поліція

 • 92063 переглядiв

КИЇВ. 30 березня. УНН. Більшу частину ворожих ДРГ в Києві виявили та затримали уже в перші дні війни завдяки професіоналізму спецслужб та пильності громадян. Про це під час брифінгу повідомив Олексій Білошицький, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції, передає УНН.

Деталі

"Росія довго готувалась до цього міжнародного злочину, і частина диверсійних груп, які було виявлено в Києві в перші дні війни, прибули сюди задовго до її початку. Після нападу Росія їх активувала, і ці ДРГ опинились на вулицях", - сказав Білошицький.

За його словами, з усіма затриманими групами та окремими особами працюють спеціальні правоохоронні органі.

"Всі наші відомства – Нацполіція, СБУ та інші - спрацювали. Зараз кількість диверсантів сильно знизилась, але ми розуміємо, що певна їх частина може залишатись, тому ми продовжуємо роботу по цьому напрямку. Хочу подякувати українському народу за те, що люди були дуже уважними, передавали інформацію про підозрілі групи та людей. Певну кількість ДРГ ми затримати та заблокувати саме після отримання сигналів від громадян. Все українське суспільство згуртувалось перед обличчям ворога", - сказав Білошицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більше 16 тисяч працівників Нацполіції зараз несуть службу в Україні - Білошицький

Раніше

Радник глави МВС Вадим Денисенко повідомив, що "хвиля" активності ДРГ пішла на спад, але це не значить, що вони зникли. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП