bilya-blokpostu-ooc-vidkrili-vogon-po-avto-lada-kalina

Біля блокпосту ООC правоохоронці відкрили вогонь по авто Lada Kalina

 • 11816 переглядiв

КИЇВ. 19 листопада. УНН. На Донеччині, 18 листопада 2018 року, особовим складом підрозділу Національної поліції України “Київ”, який діє у складі Об’єднаних сил, під час несення служби на одному з блокпостів, зупинено автомобіль марки Lada Kalina під керуванням, як з’ясувалось пізніше, мешканця окупованого Донбасу. Про це повідомив прес-центр Операції об'єднаних сил у Facebook, передає УНН. 

"Водій відмовився від проведення огляду вказаного транспортного засобу та розпочав рух в напрямку працівників поліції, чим створив загрозу їхньому життю та здоров’ю", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля кордону на Харківщині чоловік погрожував підірвати себе в автомобілі

Старший зміни, старший лейтенант поліції Віталій Фокін, після неодноразового усного попередження та подальшого попереджувального пострілу вгору, застосував автоматичну зброю “АК-74” - здійснив 3 постріли по колесах транспортного засобу з метою його зупинки.

Внаслідок пошкодження лівого переднього колеса автомобіль було зупинено. Постраждалих серед поліцейських та цивільних осіб немає.

Громадянин П. прямував з м. Макіївка Донецької області.

Правопорушника направлено на освідчення та доставлено до територіального підрозділу Національної поліції у місті Слов'янську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті прикордонник відкрив стрілянину по автомобілю

Старшого лейтенанта поліції Віталія Фокіна, за рішучі дії, представлено до заохочення, - повідомив ТВО заступника Командувача об’єднаних сил з питань застосування сил і засобів Національної поліції України, полковник поліції Сергій Кондрашенко.

Нагадаємо, 16 листопада на кордоні з Румунією зловмисники через зрив своєї оборудки автомобілем збили прикордонника. Ввечері того ж дня стало відомо, що постраждалого прооперували, однак його стан все одно залишався тяжким.

17 листопада він помер у лікарні, не вийшовши з коми. 18 листопада підозрюваного у смертельному наїзді на прикордонника заарештували.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Біля блокпосту ООC правоохоронці відкрили вогонь по авто Lada Kalina

     • 11816 переглядiв

    Жінка потрапила до лікарні через напад ведмедя

     • 22678 переглядiв

    Двох українських військових поранено сьогодні у зоні ООС

     • 7976 переглядiв

    Правоохоронці затримали очільника Nissan

     • 7214 переглядiв

    Суд продовжить слухати справу Мартиненка 26 листопада

     • 7550 переглядiв

    Павелко розповів про те, хто і чому веде інформаційну війну з ФФУ

     • 8782 переглядiв

    У Чикаго ліфт з пасажирами зірвався з 95-го поверху

     • 10792 переглядiв