bilya-kapitoliyu-viyavili-pikap-povniy-vibukhivki-ta-zbroyi

Біля Капітолію виявили пікап, повний вибухівки та зброї

 • 17484 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Після заворушень у Вашингтоні правоохоронці в США повідомили, що виявили пікап з вибуховими пристроями та зброєю біля будівлі Капітолію. Про це пише CNN, передає УНН.

"За даними федеральної прокуратури, чоловік з Алабами нібито припаркував пікап з 11 саморобними бомбами, автоматом і пістолетом в двох кварталах від будівлі Капітолію США в середу (6 січня - ред.) на кілька годин, перш ніж влада це помітила", - пише видання.

Подробиці про схованку зі зброєю в пікапі містилися в федеральних документах, де звинувачують Лонні Лероя Коффмана з Фолквілла, штат Алабама, у федеральних злочинах.

За даними поліції, у пікапі, зокрема, був пістолет на пасажирському сидінні і штурмова гвинтівка M4 Carbine, а також магазини для гвинтівки з патронами.

Коли поліція знайшла і обшукала його, як вказали правоохоронці, у Коффмана також знайшли 9-мм пістолет і пістолет 22-го калібру в кожній з його передніх кишень. Жодна зброя, виявлена ​​в його пікапі або при ньому, не була зареєстрована на нього.

Коффман постав перед федеральним суддею на цьому тижні і перебуває під вартою принаймні до наступного засідання суду у його справі у вівторок, пише видання.

Коффман входить до числа 13 підозрюваних, пов'язаних з заворушеннями в Капітолії, яким висунули обвинувачення в п'ятницю, 8 грудня. Серед них є і законодавець із Західної Вірджинії і чоловік, який увійшов у кабінет спікера Палати представників Ненсі Пелосі і сів за її стіл. Один чоловік нібито "з'явився в столиці країни з автоматом і сотнями патронів і сказав знайомим, що хотів вистрілити або наїхати на спікера Палати представників Ненсі Пелосі", повідомила прокуратура, відзначає видання.

Раніше при затвердженні підсумків виборів в США в Конгресі — у приміщенні Капітолію виникли безпрецедентні для американської історії заворушення під час штурму прихильниками Трампа будівлі. У результаті подій загинуло кілька людей.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В Індії 10 немовлят загинули під час пожежі в лікарні

     • 17327 переглядiв