bilya-kordoniv-latviyi-pomitili-rosiysku-aviatsiyu

Біля кордонів Латвії помітили російську розвідувальну авіацію

 • 13662 переглядiв

КИЇВ. 25 грудня. УНН. Патрульні літаки помітили біля морського кордону Латвії у Балтійському морі авіацію військово-повітряних сил РФ. Про це повідомили Національні збройні сили Латвії у Twitter, передає УНН.

"25.12. патрульні літаки над Балтійським морем на територіальній морського кордону Латвії ідентифікували авіацію ІЛ-20 ВПС РФ", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 25 листопада у районі Керченської протоки стався російський збройний напад і захоплення українських військових катерів "Бердянськ", "Нікополь" і буксира "Яни Капу", які здійснювали морський перехід з порту Одеса в порт Маріуполя – з Чорного в Азовське море, також було поранено і захоплено в полон членів їхніх екіпажів.

Через це у 10 областях України введено воєнний стан до 26 грудня.

Раніше УНН повідомляв, що безпілотник Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ знову зафіксував військові вантажівки, які вночі перетинали кордон з РФ у місцях, де відсутні пункти пропуску.

25.12. patruļlidmašīnas virs Baltijas jūras neitr. ūdeņiem pie LV teritoriālās jūras robežas identificēja Krievijas BS lidmašīnu IL-20

— NBS (@Latvijas_armija) December 25, 2018

Українські Національні Новини

Політика