bilya-kordonu-iz-polscheyu-u-sinovozi-viyavili-blizko-300-yaschikiv-alkofalsifikatu

У сіновозі біля кордону із Польщею виявили близько 300 ящиків алкофальсифікату

 • 11574 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. На Львівщині недалеко від кордоні у вантажівці Iveco із сіном виявили 5740 пляшок горілки із підробленими акцизними маркам. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Державної прикордонної служби.

"Учора надвечір, отримавши інформацію від оперативників Львівського загону, наряд за 500 м до лінії держрубежу зупинив вантажівку Iveco, якою везли сіно. Перевірка транспортного засобу була немарною. Під тюками із сіном правоохоронці виявили 287 ящиків (5740 пляшок) горілки з підробленими акцизними марками", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що на місце затримання прибула група реагування, а згодом і співробітники ДФС, яким передали контрафактний вантаж.

"Разом з тим прикордонники направили до ДФС повідомлення за ознаками злочину передбаченого ст.204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів». Транспортний засіб арештували та доставили у Львів представники Нацполіції", - додається у повідомленні.

Нагадаємо, в Україні викрили мережу підпільних цехів з виробництва фальсифікату продуктів харчування, які збували в різних регіонах країни, зокрема — на окупованому Донбасі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП