bilya-mariupolya-zastryagla-velika-kolona-rosiyskoyi-tekhniki-radnik-mera

Біля Маріуполя застрягла велика колона російської техніки - радник мера

 • 939224 переглядiв

КИЇВ. 17 грудня. УНН. Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомляє, що зранку велика кількість російської техніки рухається з росії через Маріуполь. За його словами, ще більша кількість техніки застрягла в заторах біля Маріуполя до перетину кордону біля Новоазовська, передає УНН.

Цитата

“Зранку велика кількість військової техніки рухається з росії через Маріуполь. Переважно фіксують БМП та вантажіки з БК в бік Запорізької області (обидва напрямки - Бердянськ та Розівка). Ще більша кількість техніки буквально застрягла в корках від Маріуполя до перетину кордону з росією біля Новоазовська. Прикордонники окупантів справжні молодці в питаннях штучних проблем з пересуванням всіх вантажівок, що в тому числі, значно сповільнює військові переміщення. Середня швидкість проходження вантажівки не менш доби від кордону до Маріуполя”, – написав Андрющенко у своєму Телеграм.

Деталі

Водночас, з його слів, затор з легкових автівок з Маріуполя до перетину кордону з росією починається біля села Безіменне та становить майже 25 кілометрів. Основна кількість автівок – маріупольці, що тікають від “Холодомору”. Однак зранку спостерігається значне збільшення автівок з “регіоном Крим”.

Доповнення

Раніше Андрющенко зазначав, що військова активність в окупованому Маріуполі та навколо міста зростає.

Українські Національні Новини

Війна