bilya-parlamentu-gruziyi-znovu-zbirayutsya-lyudi-vimagayut-vidpustiti-zatrimanikh-i-ostatochno-vidmovitis-vid-zakoniv-pro-inoagentiv

Біля парламенту Грузії знову збираються люди: вимагають відпустити затриманих і остаточно відмовитись від законів про "іноагентів"

 • 683799 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. Сьогодні грузинська опозиція призначила чергову акцію протесту. Вимоги відпустити затриманих на мітингах і остаточно відмовитися від законопроектів про "іноагентів", передає УНН з посиланням на PaperKartuli.

Деталі

У Тбілісі під будівлею парламенту збираються люди. Наразі, за даними місцевих Telegram-каналів, під будівлею парламенту Грузії зібралось близько тисячі людей.

Проспект Руставелі перекрито. Мітингувальники скандують "Сакартвело".

Раніше

Правляча партія Грузії "Грузинська мрія" та рух "Сила народу" вирішили відкликати з парламенту країни законопроєкт про "іноагентів", ухвалений у першому читанні, після того, як демонстранти провели багатотисячні мітинги біля будівлі парламенту 7 та 8 березня.

Проте опозиція Грузії не має наміру припиняти мітинги в Тбілісі, попри заяви влади про відкликання скандального законопроєкту “Про агентів іноземного впливу”.

Українські Національні Новини

Новини Світу