bilya-svitlodarska-spratsyuvala-vibukhivka-dvoye-viyskovikh-zaginuli-dvoye-poranenikh

Біля Світлодарська спрацювала вибухівка: двоє військових загинули, двоє - поранених

 • 12242 переглядiв

КИЇВ. 10 листопада. УНН. Упродовж цієї доби російські окупаційні війська 3 рази порушили режим припинення вогню. Про це йдеться у повідомленні прес-центру ООС, передає УНН.

"Противник двічі вів прицільний вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу Тарамчука. У районі ж Новотошківського окупанти застосували міномети калібру 82 мм і гранатомети", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у прес-центрі, "проведення заходів з недопущення проникнення ДРГ противника у проміжки між спостережними постами на Світлодарському напрямку, внаслідок спрацювання вибухового пристрою, що був встановлений окупантами, 2 військовослужбовці Об'єднаних сил загинули, ще двоє – зазнали поранень".

Підрозділи Об’єднаних сил контролюють ситуацію, надійно утримують займані рубежі та позиції. У всіх випадках відкриття вогню противником вживаються адекватні заходи, йдеться у повідомленні.

У повідомленні зазначено, що на інших напрямках втрат особового складу Об’єднаних сил не допущено.

Нагадаємо, протягом минулої доби у районі проведення операції Об’єднаних сил бойовики незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” 9 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. Унаслідок бойових дій, два військовослужбовці Об'єднаних сил отримали смертельні поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП