bilya-trasi-kiyiv-kharkiv-dovzhanskiy-avtomobil-shvidkoyi-nasmert-zbiv-zhinku

Під Харковом автомобіль швидкої насмерть збив жінку

 • 13606 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. У селі Циркуни, розташованому біля траси "Київ – Харків – Довжанський", автомобіль швидкої допомоги насмерть збив жінку-пішохода. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Харківській області, передає УНН.

"28 липня близько 21:40 в районі будинку №1 на вулиці Соборній в селі Циркуни Харьківського району автомобіль швидкої медичної допомоги Renault скоїв наїзд на 43-річну жінку-пішохода", – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що швидка під керуванням 60-річного водія рухалась з увімкненими проблисковими маячками зі сторони траси "Київ – Харків – Довжанський" у напрямку села Липці.

"Жінка перебігала проїзну частину поза пішохідним переходом перед автомобілем Skoda, який на зустрічній смузі руху пропускав автомобіль швидкої, щоб здійснити поворот ліворуч. Внаслідок ДТП травми отримала жінка-пішохід. Вона загинула на місці автопригоди", – повідомили в поліції.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв УНН, у Києві зіткнулися легковик та вантажівка, одна людина загинула.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Під Харковом автомобіль швидкої насмерть збив жінку

     • 13606 переглядiв

    У Дніпрі зіткнулися рейсовий автобус та легковик

     • 13149 переглядiв