bitva-za-vinnitsyu-khto-lidiruye-na-mazhoritarnikh-okrugakh-mista

Битва за Вінницю: хто лідирує на мажоритарних округах міста

 • 11950 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. Вінниця довгий час привертає в собі увагу, адже саме це місто дало перший депутатський мандат 5 президенту України Петру Порошенко і є рідною для прем'єр-міністра Володимира Гройсмана. УНН вирішив проаналізувати ситуацію на двох виборчих дільницях міста.

На території міста два виборчі округи - № 11 і 12. За ним йдуть аж 24 кандидати. Обіцянки кожного розглядати немає сенсу, так що ми вибрали 3 найцікавіших і сильні кандидати - від 11 округу віце-прем'єр Володимир Кістіон і від 12 - Леонід Марцинківський та Вікторія Галицька, яка стала свого роду відкриттям цієї вибірково гонки.

Незважаючи на те, що зовсім недавно з боку СБУ прозвучали звинувачення, що стосуються розкрадання місцевого бюджету і явно що звучали на адресу Кістіона, останній активно просуває хештег # УрядГройсмана в соціальних мережах і виступає, як людина-справи, хоча, з огляду на, що він уже обіймає посаду віце-прем'єр-міністра України, він міг би довести, що він "людина справи" на ділі.

Марцинківський йде також від партії Гройсмана, він адвокат і його програма обіцяє в основному повну дерегуляцію бізнесу і спрощення податкової системи, але багато інтернет-видання стверджують, що в своїй кампанії він проплатив рейтинги агентств і телеканалів. І в мережі гуляє суперечлива інформація про його діяльності .

Дуже цікава в світлі всього, що відбувається кандидатура Вікторії Галицької. Вона залишається загадкою. До недавнього часу про неї було мало що відомо, а сьогодні вона йде на вибори і має всі шанси на перемогу. Майже за місяць вона отримала більше 30% підтримай виборців і серед них в основному молодь. Дивно, до речі, що вона йде не від команди Зеленського, а самовисуванцем (від "Слуги народу" йде Драбівський Анатолій 1958 року народження). Галицької всього лише 30 років, але у неї вже є власний бізнес, причому серйозний - вона власниця будівельної компанії "Династія В.В.". Багатьох батьків немає, в сумнівних зв'язках помічена не була.

Серед її програмних обіцянок є соціальна програма для студентів, які масово почали її підтримувати, не беручи до уваги вікового кандидата від Зе команди. Вона для них по-справжньому нове і добре зрозуміле обличчя. Також Галицьку активно підтримують молоді підприємці, для яких Галицька, в разі своєї перемоги, обіцяє створити всі сприятливі умови.

Українські Національні Новини

Політика