biyka-eksnardepa-barni-zi-slugoyu-u-pryamomu-efiri-dani-pro-skoyene-napravili-v-dbr

Бійка екснардепа Барни зі "слугою" у прямому ефірі: дані про скоєне направили в ДБР

 • 36378 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Поліція скерувала до ДБР пояснення, відібрані від колишнього народного депутата Олега Барни та нардепа від “Слуги народу” Дмитра Соломчука, щодо бійки у прямому ефірі під час ток-шоу. Про це журналісту УНН повідомили в поліції Києва.

Цитата:

“Щодо зазначеної події на місці працювала слідчо-оперативна група Печерського управління поліції. Вони відібрали від учасників конфлікту пояснення. Інформація наразі скерована до ДБР”, — розповіли в поліції.

Що було раніше

Колишній народний депутат Олег Барна побився з нардепом від “Слуги народу” Дмитром Соломчуком у прямому ефірі під час ток-шоу. Окрім того, Барна грубо звернувся до Соломчука, сказавши: “Не поводьтесь як бидло зелене”. Соломчук мав написати заяву у поліцію.

Додамо, Барна і раніше був учасником схожих конфліктів.

Доповнення

В Україні є вже історія бійок як у Верховній Раді, так і у місцевих радах. У парламенті нинішнього скликання вже було кілька бійок - у тому числі з представниками монобільшості. Так, відомі з них - у грудні 2019 року, після засідання комітету з питань аграрної та земельної політики, у лютому 2020 року - у сесійній залі. А нещодавно у Херсоні на сесії обласної ради виникла сутичка між депутатами. Один хотів почепити на іншого плакат “пособник окупанта”.

Також раніше у столичному ресторані сталася бійка між нардепом Кивою та його знайомим.

Українські Національні Новини

Суспільство