biyka-u-lvovi-u-likarni-rozpovili-pro-stan-postrazhdalikh

Бійка у Львові: у лікарні розповіли про стан постраждалих

 • 13710 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 24 вересня. УНН. Життю потерпілих внаслідок конфлікту з різаниною на спортивному майданчику у Львові нічого не загрожує. Про це кореспонденту УНН повідомив лікар швидкої медичної допомоги Тарас Федоришин.

"Постраждалі прибули вчора о 21:30. Ми їх переглянули. Відібрали найважчого, провели йому оперативне втручання. У всіх є ножові поранення колотого характеру. У найтяжчому стані один пацієнт. Усі троє інших – у середній важкості. Пацієнт мусить ще трохи побути у реанімаційному відділенні", – розповів лікар.

Крім того, як повідомили УНН у відділі комунікації управління обласної поліції, за цим фактом відкрили кримінальне провадження.

"За повідомленням медиків відкрили провадження за частиною 4 статті 296 КК України "Хуліганство". Санкція статті передбачає ув’язнення від трьох до семи років. Правоохоронці встановлюють усі обставини події. Станом на зараз жодних звернень чи заяв до поліції від потерпілих не надходило", – зазначила речниця ГУНП у Львівській області Світлана Добровольська.

Нагадаємо, на вулиці Замкнена у Львові сталася бійка, після чого з ножовими пораненнями госпіталізували трьох людей. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП