biznes-na-potopi-odesitiv-perevozyat-u-vantazhnikh-kuzovakh-za-100-grn

Бізнес на потопі - одеситів перевозять у вантажних кузовах за 100 грн

 • 15694 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. Штормова злива в ніч на 22 липня в Одесі і пов'язана з цим проблема зупинки електротранспорту в різних районах призвела до того, що деякі громадяни скористалися ситуацією для наживи. У місті розгорнуто стихійний бізнес: людям пропонують проїхати від району Пересипського мосту, де через підтоплення блоковано транспортне сполучення, за 100 гривень в кузові вантажівки. Відео поширилося в соціальних мережах і YouTube, передає УНН.

Деталі

Користувачі в соцмережах з гнівом коментують побачене. Водночас служби таксі різко підняли тарифи на поїздки практично у всіх напрямках.

Район Пересипського мосту і Хаджибейської дороги більше інших в Одесі страждає від сильних дощів, коли тут утворюється транспортний затор, який блокує проїзд з центру в найбільший житловий масив міста - селище Котовського.

Доповнення

У ніч на 22 липня на Одесу обрушилася сильна злива, яка йшла з опівночі до раннього ранку. Вона затопила вулиці, під'їзди будинків, повалила дерева та змусила літаки змінити курс.

Стало відомо, що в результаті стихії на вулиці Композитора Ніщинського обвалилася стіна будівлі. Уламки впали на чотири поруч припарковані автомобілі. Під час обвалу ніхто з людей не постраждав. Поки до розбору завалів приступили лише власники машин. Стіна будівлі, що обвалилася, наразі належить до Південноукраїнського національного педагогічного університету імені Ушинського.

22 липня зранку на апаратній нараді мер міста Геннадій Труханов повідомив про те, що через збільшення рівня води в Хаджибеївському лимані і загрозу прориву дамби Одеса була на межі катастрофи.

Українські Національні Новини

УНН-Одеса