biznes-zabezpechiv-garyachim-kharchuvannyam-viyskovikh-na-cherkaschini

Бізнес забезпечив гарячим харчуванням військових на Черкащині

 • 79407 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Компанія МХП та ТОВ «Чорнобайм'ясо» забезпечили гарячим харчуванням військових на Черкащині. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради, передає УНН.

Цитата

«До Канівської міської територіальної громади від українських підприємств та іноземних партнерів продовжує надходити гуманітарна допомога.

Так, минулого тижня від ПрАТ «МХП» надійшло 500 кг курятини, а ТОВ «Чорнобайм'ясо» надало 100 кг свинини. Продукція використовується для організації гарячого харчування канівських захисників на блокпостах», - розповіли у міськраді.

Там додали, що допомога також надійшла від польського міста-побратима Хелмно.

«У складі крайнього вантажу - 300 кг продуктів харчування: макарони, каші, консерви, олія та інше. З цих продуктів сформовано одноразові харчові набори, які фахівці міського центру соціальних служб вже видають внутрішньо переміщеним особам», - йдеться у повідомленні.

У міськраді подякували українським та іноземним партнерам за допомогу.

«А також (дякуємо - ред.) усім, хто у цей скрутний час підтримує, допомагає, організовує та здійснює доставку вантажів, готує на кухні, видає харчові набори. Разом ˗ ми велика сила», - йдеться у повідомленні.

Додамо

ПрАТ «Миронівський завод з виготовлення круп та комбікормів» передав харчові продукти лікарням, що розташовані на території Київської області.

Про відповідну допомогу МХП попросили у Департаменті охорони здоров’я Київської обласної державної адміністрації.

Довідка

МХП — провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство