biznesmen-pidirvavsya-bilya-vorit-budinku-rozsliduyut-vbivstvo

Бізнесмен підірвався біля воріт будинку: розслідують вбивство

 • 21703 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 22 січня. УНН. Підприємець загинув внаслідок вибуху біля воріт будинку на Кіровоградщині. З місця вилучили фрагменти вибухового пристрою. Подію кваліфікували як вбивство. Про це УНН поінформували в пресслужбі ГУ НП в Кіровоградській області.

Інцидент стався 21 січня.

У поліцію повідомили про те, що близько 17:00 в одному з населених пунктів Долинського району, біля воріт приватного домоволодіння, пролунав вибух, внаслідок якого отримав тілесні ушкодження та загинув чоловік.

Встановили, що потерпілим є 64-річний чоловік, керівник одного з підприємств.

Деталі:

Під час проведення огляду місця події виявили та вилучили фрагменти вибухового пристрою, які направили для проведення експертного дослідження.

Інформацію про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство".

Для встановлення обставин вчиненого злочину створили слідчо-оперативну групу у складі представників апарату Головного управління поліції області.

Нагадаємо:

Менше місяця тому у Миколаєві на гранаті на подвір'ї приватного будинку підірвався чоловік, у поліції підозрюють самогубство.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП