biznesmena-spiymali-na-ukhilenni-vid-splati-milyonnikh-podatkiv

Бізнесмена спіймали на ухиленні від сплати мільйонних податків

 • 8933 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Керівнику одного з товариств повідомлено про підозру за фактом ухилення від сплати податків у значних розмірах, внаслідок чого до бюджету не надійшло понад 2,7 млн грн. Наразі до суду скеровано клопотання про звільнення керівника підприємства від кримінальної відповідальності у зв’язку зі сплатою податків і відшкодування. Про це УНН повідомили у пресслужбі Офісу Генпрокурора.

"За процесуального керівництва Офісу Генпрокурора повідомлено про підозру керівнику одного з товариств за фактом ухилення від сплати податків у значних розмірах (ст. 212 КК України) та забезпечено їх надходження до державного бюджету. За даними слідства, товариство у сфері житлово-комунального господарства ухилилося від сплати податку на додану вартість і податку на прибуток, внаслідок чого до бюджету не надійшло понад 2,7 млн грн", - йдеться у повідомленні.

Під час досудового розслідування забезпечено відшкодування несплачених до державного бюджету коштів у повному обсязі. За його результатами до суду скеровано клопотання про звільнення керівника підприємства від кримінальної відповідальності у зв’язку зі сплатою податків і відшкодуванням шкоди, завданої державі.

Нагадаємо, столичному бізнесмену оголосили підозру через несплату податків за оренду землі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП