bk-khimik-vidkriv-rakhunok-u-pivfinalniy-seriyi-basketbolnoyi-superligi

БК "Хімік" відкрив рахунок у півфінальній серії баскетбольної Суперліги

 • 8330 переглядiв

КИЇВ. 6 квітня. УНН. В ФСК "Олімп" в Южному баскетболісти "Хіміку" святкували виграш над "Дніпром" у стартовій грі півфінальної серії Суперліги, повідомляє УНН з посиланням на сайт южненців.

На початку матчу дальній кидок Мішули вивів гостей в лідери на другій хвилині гри. Боротьба "Хіміка" в захисті, і особистий внесок Джонса до середини чверті вирівняли гру. У кінцівці чверті Сергій Павлов провів відмінний відрізок в захисті і в нападі, і на першу перерву "Хімік" пішов із трьома очками переваги.

Другу чверть відкрив цілий шквал триочкових влучань, з яких тільки один кидок від гостей (Кожем'якін) і три - від "Хіміка". За рахунку 29:20 наставник гостей зупинив гру тайм-аутом. Відігравши успішно поспіль дві атаки, "Дніпро" зробив кілька безуспішних дальніх спроб, але і відстояв в захисті проти "Хіміка", що дозволило гостям скоротити відставання до п'яти очок. Другу половину чверті команди провели на рівних, у "Хіміка" продовжував атакувати із-за дуги Ілля Сидоров, розрізав оборону гостей проходами Деон Едвін, під кільцем справлявся із захистом суперника Сергій Павлов. У стані "Дніпра" найбільш успішним був капітан, а в цілому половина зустрічі завершилася при триочкових перевагу "Хіміка".

У третій чверті южненцям вдалося зробити перелом - після п'яти хвилин рівної гри спочатку два з фолом від Деон Едвіна, потім його ж перехоплення і пас на Джонса, який приніс ще два очка, южненці вперше за матч відвоювали двоочкову різницю, випередивши суперника на 11 очок - 64:53.

У четвертій чверті два дальніх влучання Марченко обнулили старання Фесенко і Мішули, і повернули господарям +10 очок. Втрачаючи ниті гри і час для виправлення ситуації, тренер "Дніпра" не дотримав емоцій і покинув майданчик, отримавши дискваліфікуючий фол. До завершення ігрового часу ситуація на майданчику не змінилася, і матч завершився перемогою "Хіміка" з рахунком 95:85.

Додамо, що другий матч півфінальної серії пройде в Южному 8 квітня.

Українські Національні Новини

Спорт