bk-zaporizhzhya-peremig-na-starti-memorialu-gavrilova

БК "Запоріжжя" переміг на старті Меморіалу Гаврилова

 • 11613 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. У Запоріжжі стартував передсезонний баскетбольний турнір команд Суперліги - Меморіал В’ячеслава Гаврилова, передає УНН з посиланням на ФБУ.

У першому поєдинку першого дня господарі із БК "Запоріжжя" перемогли гостей з "Миколаєва" – 89:70.

Господарі впевнено розпочали гру за рахунок кращих дій на підбираннях та реалізації Віталія Мальчевського. У подальшому "корабели" нівелювали відставання і впродовж другої чверті вже команда Кріса Томаса була попереду. Гості зуміли покращити гру в захисті, а Дарнелл Едж свою гру. "Миколаїв" виграв першу половину – 40:36.

Починаючи з 25-ї хвилини, запоріжці продемонстрували злагодженість командної взаємодії, де кожен виконував свою важливу роль. Молоді гравці з лави допомогли більш досвідченим і за рахунок власної впевненості БК "Запоріжжя" отримав 15 очок переваги за підсумком третьої чверті.

Господарі і надалі чітко виконували тренерські настанови і заслужили самовіддачею першу перемогу на домашньому турнірі.

У переможців відзначено виступи Кеффі – 13 очок, 6 передач, Форчуна – 18 очок, Грицака – 13. За "Миколаїв" 15 очок набрав Едж, 14 додав Дубоненко.

Додамо, що на турнірі мали також виступити "Харківські Соколи", але через коронавірус у кількох гравців команда знялася зі змагань. Також від турніру відмовився "Прометей" через кілька підозр гравців на коронавірус.

Нагадаємо, другий український клуб повідомив про зараження баскетболістів коронавірусом.

Українські Національні Новини

Спорт