blagodiyna-ukrayina-2021-mkhp-posiv-pershe-mistse-u-nominatsiyi-vseukrayinska-blagodiynist

"Благодійна Україна-2021": МХП посів перше місце у номінації "Всеукраїнська благодійність"

 • 113755 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Благодійний фонд "МХП – Громаді" посів перше місце у номінації "Всеукраїнська благодійність" національного конкурсу "Благодійна Україна-2021", передає УНН.

Деталі

Друге та третє місце у вказаній номінації посіли МБФ "Українська фундація громадського здоров’я" та благодійний фонд "Щаслива лапа" відповідно.

Переможці конкурсу були визначені у 18 номінаціях.

Нагороджували, серед іншого, благодійників та волонтерів, які у 2021 році зробили найбільше доброчинних суспільних справ для країни.

Так, до прикладу, у номінації "Благодійність у захисті України" переміг благодійний фонд "Відродження Захисників України". А у номінації "Благодійність неурядового сектору" - ГО "Центр організації дозвілля для осіб з особливими потребами "Тавор".

Із повним переліком номінацій та переможців конкурсу можна ознайомитися за посиланням.

Додамо

Дослідницька агенція Info Sapiens провела всеукраїнське національне репрезентативне опитування на тему благодійності та волонтерства під час війни.

Виявилося, що найчастіше українці знають про благодійну допомогу під час війни від Фонду Ріната Ахметова (65%), Фонду “Повернись живим” (55%) і Червоного Хреста (55%).

Щодо приватних компаній, від яких українці отримують допомогу із продуктами харчування, то найбільш впізнаваними є: МХП (89,4%), Фоззі Груп (84,5%) та АТБ (82,2%).

Українські Національні Новини

Суспільство