blagodiyniki-pridbali-dlya-cherkaskikh-medikiv-6-tis-kostyumiv-biozakhistu

Благодійники придбали для черкаських медиків 6 тис. костюмів біозахисту

 • 9911 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. У Черкаській області 18 медичних закладів отримали від благодійників захисні медичні комбінезони. Про це повідомило об’єднання "Спільнодія Черкащини: здолати COVID-19", передає УНН.

Захисні медичні комбінезони покривають майже всю поверхню тіла і у поєднанні з рукавичками, маскою або респіратором та захисними окулярами або щитком - дозволяють максимально убезпечити медичного працівника від контакту з хворим. А отже, і від зараження, наголосили в об’єднанні.

Такі комбінезони конче необхідні лікарям, які опікуються хворими на COVID-19.

"Партнерами нашої ініціативи - Cherkasy Regional Development Agency та Благодійна організація "Благодійний фонд "МХП-Громаді" за кошти благодійників було закуплено вже 6 тис. подібних костюмів. Нині їх вже отримали у 18 медичних закладах області", - йдеться у повідомленні "Спільнодія Черкащини: здолати COVID-19".

Нагадаємо, за неповний місяць "Спільнодія Черкащини" — платформа співпраці влади, бізнесу і черкащан — залучила майже 20 млн грн коштів від благодійників, з яких 14 млн грн — внесок Юрія Косюка, власника найбільшого виробника курятини в Україні, компанії МХП ("Наша Ряба"), чиї потужності розташовані на території регіону.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На декількох мостах у Києві утворилися затори

     • 16704 переглядiв

    ООС: бойовики вісім разів обстріляли українські позиції

     • 12696 переглядiв