blinken-nezalezhna-ukrayina-isnuvatime-nabagato-dovshe-nizh-putin

Блінкен: незалежна Україна існуватиме набагато довше, ніж путін

 • 147316 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що суверенна і незалежна Україна існуватиме набагато довше, ніж президент росії володимир путін. Ці слова прозвучали під час пресконференції у Польщі після візиту до Києва, інформує УНН з посиланням на CNN.

Цитата

"Суть така. Ми не знаємо, як розгортатиметься далі ця війна, але ми знаємо, що суверенна незалежна Україна буде існувати набагато довше, ніж володимир путін на сцені. І наша підтримка України надалі буде продовжуватися. Вона триватиме, поки ми не побачимо остаточного успіху”, - сказав Блінкен.

Деталі

Блінкен повідомив, що зустріч з президентом України Володимиром Зеленським та іншими українськими офіційними особами була “дуже продуктивною”.

“Ми були дуже щасливі, що отримали таку можливість. Під час зустрічі ми висловили глибокі співчуття президенту у зв’язку із втратою такої кількості мирних жителів і, звісно, втратою тих мужніх військових, які виконали чудову роботу з відштовхування російських військ. Ми також висловили своє захоплення їх професіоналізму і відданістю захищати свою демократію”, - сказав він.

Нагадаємо

24 квітня відбулася зустріч Зеленського із делегацією високопосадовців США, під час якої обговорили фінансову та оборонну підтримку України, а також посилення санкцій проти росії.

Українські Національні Новини

Політика