blinken-priynyav-kulebu-u-derzhdepi-ssha

Блінкен прийняв Кулебу у Держдепі США

 • 17364 переглядiв

КИЇВ. 5 серпня. УНН. У Вашингтоні розпочалась зустріч держсекретаря США Ентоні Блінкена з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою, передає УНН.

Деталі

Відзначимо, що зустріч відбувається у Державному департаменті США. Глави дипломатій обговорять майбутній візит Президента України Володимира Зеленського до США, а також зустріч із президентом США Джо Байденом.


Нагадаємо

Раніше Кулеба і глава офісу президента Андрій Єрмак прибули до Вашингтона для підготовки першого візиту українського лідера Володимира Зеленського в США. У середу вони провели зустріч з помічником президента США з національної безпеки Джейком Салліваном.

Речник глави американської адміністрації Джен Дженніфер Псакі раніше повідомила, що Байден прийме Зеленського в Білому домі 30 серпня. Український президент заявляв, що очікує змістовної і плідної зустрічі. Глава президентської партії “Слуга народу”, депутат Верховної ради Олександр Корнієнко уточнював, що на зустрічі президентів планується обговорення будівництва газопроводу “Північний потік — 2”, залучення американської сторони до нормандського формату переговорів по врегулюванню конфлікту на Донбасі, збільшення обсягу військової допомоги з боку США .

Українські Національні Новини

Політика