blizko-100-min-vipustili-boyoviki-na-mariupolskomu-napryamku

Близько 100 мін випустили бойовики на маріупольському напрямку

 • 6034 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку сталося 28 ворожих обстрілів, зокрема 6 – з важкого озброєння. Було застосовано гармати і міномети, і вони були розгорнуті зовсім близько до передової. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник, передає кореспондент УНН.

“Найгарячіше вчора було в Гнутовому. У другій половині дня бойовики обстрілювали одночасно кілька наших опорних пунктів, причому вогонь вівся з різних напрямків”, — сказав О.Мотузяник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кожен другий обстріл на донецькому напрямку за добу був з важкого озброєння

За його словами, окупанти застосовували гармати і міномети, і вони були розгорнуті зовсім близько до передової. “По наших позиціях випущено близько 100 мін і снарядів”.

Також ворожі мінометні обстріли відбулися у Мар’їнці, Новотроїцькому та Чермалику. “Зокрема, постраждав КПВВ "Мар’їнка“. На інших рубежах також тривають перестрілки, проте там було значно спокійніше”.

“Всього за минулу добу на маріупольському напрямку сталося 28 ворожих обстрілів, зокрема 6 — з важкого озброєння”, — підрезюмував О.Мотузяник.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП