blizko-20-viyskovikh-vantazhivok-z-poranenimi-okupantami-pribuli-do-likarni-na-luganschini

Близько 20 військових вантажівок з пораненими окупантами прибули до лікарні на Луганщині

 • 538978 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Близько 20 військових вантажних автомобілів із пораненими росіянами прибуло до хірургічного корпусу лікарні в Старобільську на Луганщині. Так рашисти розгорнули військовий шпиталь. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«В Старобільську Луганської області, на території хірургічного корпусу місцевої лікарні, окупанти розгорнули військовий шпиталь для лікування важкопоранених російських військовослужбовців. Хірургічний корпус повністю закритий для використання цивільними особами. Станом на 11 лютого відзначено прибуття близько 20 військових вантажних автомобілів із пораненими росіянами», - йдеться в повідомленні.

Окрім того, повідомляється, що в Новій Каховці Херсонської області, окупанти обшукують приватні садиби місцевого населення з метою вилучення плавальних засобів, які потім використовуються для проведення диверсійних дій та провокацій.

Доповнення

На рубежі оборони прикордонників у Донецькій області було стримано спробу прориву росіян, втрати окупантів – понад 60 осіб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП