blokposti-poki-zalishayutsya-na-vulitsyakh-kiyeva

Блокпости поки залишаються на вулицях Києва

 • 156266 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. Блокпости залишаються на вулицях Києва, лише розширять проїжджу частину. Про це повідомляє Київська військова адміністрація, пише УНН.

Цитата

«Нагадуємо вам, що блокпости залишаються на вулицях Києва. Ми лише розширюємо проїжджу частину, шляхом демонтування деяких загороджень. На деяких ділянках дороги лишаються бетонні блоки або протитанкові їжаки», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Також людей закликали бути обачними та не перевищувати допустиму швидкість на дорогах, зокрема й при перетині цих загороджень.

«Це може бути небезпечно не лише для вашого авто, але й для вашого життя та здоровʼя. Попри те, що в країні війна, просимо дотримуватися правил дорожнього руху, як військовим, так і цивільним!» - зазначається в повідомленні.

Доповнення

Голова Київської міської військової адміністрації Сергій Корнійчук повідомляв, що операція з оборони Києва була успішною, але про безпеку у столиці говорити зарано.

Президент України Володимир Зеленський заявляв, що Україна втримала Київ, але про перемогу у битві за нього можна буде говорити лише після перемоги у війні.

Українські Національні Новини

Київ