blokuvannya-avtozaku-iz-antonenkom-i-shtovkhanina-iz-silovikami-politsiya-provodit-perevirku

Блокування автозаку із Антоненком і штовханина із силовиками: поліція проводить перевірку

 • 12661 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. Факти блокування атозаку із ветераном АТО та музикантом Андрієм Riffmaster Антоненком, якого підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета, та штовханини із силовиками під стінами Апеляційного суду зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Солом’янського управління поліції. Проводиться перевірка, передає УНН із посиланням на повідомлення ГУНП у Києві.

У поліції повідомили, що після судового засідання група осіб перешкоджала виїзду з території суду спеціального автотранспорту, а згодом перекрили дорожній рух на вул. Солом’янській.

"Сьогодні в Апеляційному суді столиці відбулося засідання з розгляду апеляційної скарги на зміну запобіжного заходу фігуранту справи щодо вбивства Павла Шеремета. Після судового засідання група громадян заблокувала виїзд службового транспорту з території суду. На прохання поліцейських припинити протиправні дії вони не реагували, натомість вийшли на проїжджу частину по вул. Солом’янській та перекрили рух", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці негайно втрутилися в ситуацію. При цьому в момент, коли поліцейські створювали коридор для проїзду спецавтомобіля, виникла штовханина з активними учасниками заходу. Згодом рух транспорту відновили, відзначили у поліції.

"Зібрані відомості за цим фактом зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Солом’янського управління поліції. Проводиться перевірка, за результатами якої буде надана правова кваліфікація діям кожного учасника", - додали у пресслужбі.

Нагадаємо, 6 жовтня Київський апеляційний суд розглядав апеляційну скаргу адвокатів ветерана АТО та музиканта Андрія Riffmaster Антоненка, якого підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета і відхилив апеляцію. Після оголошення рішення прихильники Антоненка влаштували під судом штовханину.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі