bloomberg-porakhuvav-vitrati-vid-brexit-dlya-naybilshikh-kompaniy-britaniyi

Bloomberg порахував витрати від Brexit для найбільших компаній Британії

 • 6652 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. Шість великих фірм оцінюють загальні витрати від виходу Великої Британії зі складу Євросоюзу у 348 мільйонів фунтів стерлінгів (455 мільйонів доларів), передає УНН, посилаючись на Bloomberg.

За словами представника Royal Bank of Scotland Group Plc, компанія планує витратити від 100 до 150 мільйонів фунтів (від 130 до 196 мільйонів доларів) на планування Brexit, включаючи заявку на отримання нових банківських ліцензій в ЄС і перенесення мільярдних активів в Амстердам.

За словами представника компанії HSBC Holdings Plc, підприємство витратило 179 мільйонів доларів на планування дій "в надзвичайних ситуаціях" при Brexit. Банк відкрив нові філії і подав заявку на отримання нових ліцензій в ЄС.

Страховик Hiscox витратив 15 мільйонів доларів на підготовку до Brexit, відкривши нову дочірню компанію в Люксембурзі, щоб вона могла продовжувати обслуговувати клієнтів в Європі.

Крім того, за останні два роки EasyJet Plc витратила 9 мільйонів фунтів стерлінгів (11,8 млн доларів) на підготовку до Brexit, відкривши нову європейську штаб-квартиру в Австрії.

Виробник ліків AstraZeneca Plc оцінює свої витрати на підготовку до Brexit в розмірі близько 40 мільйонів доларів. Гроші витрачені на низку заходів, включаючи випробування ліків в ЄС, передачу ліцензій і підготовку до нових митних угод.

Babcock International Group Plc, інженерно-технічний підрядник, витратив 10 мільйонів фунтів стерлінгів на відкриття дочірніх підприємств в Європі для виконання завдань по повітряному пожежогасінню та пошуково-рятувальних операцій.

Як повідомляв УНН, 11 квітня Європейський союз погодився надати Великій Британії відстрочку Brexit до 31 жовтня.

Українські Національні Новини

Новини Світу