bloomberg-vartist-kvitkiv-na-vechirku-trampa-pochinayetsya-vid-100-tisyach-dolariv-ssha-na-dvokh

ЗМІ: вартість квитків на вечірку Трампа починається від 100 тисяч доларів США на двох

 • 9714 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. Вартість квитка на вечірку, організовану діючим президентом США Дональдом Трампом на честь річниці інавгурації, починається від 100 тисяч доларів США на двох, передає УНН з посиланням на Bloomberg L.P.

Вечірка відбудеться сьогодні, 20 січня, в особняку Трампа Mar-a-Lago у Флориді. Спочатку Трамп хотів влаштувати свято в листопаді — на честь річниці перемоги на виборах, але у той час він перебував у робочій поїздці в Азію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко у Давосі зустрінеться із Трампом - МЗС

За даними видання, у ціну квитка входить вечеря і селфі з американськім лідером. Є навіть можливість посидіти за одним столом з Дональдом Трампом. Вона коштує 250 тисяч доларів (квиток на дві особи).

Раніше очільник США заявляв, що квитки можна виграти в лотерею. Розіграш проводиться серед тих, хто пожертвував гроші на підтримку президента. Мінімальна сума, яка дозволяє брати участь у розіграші, — 3 долари. У виграшний пакет включені харчування і переліт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білий дім не виключає зустрічі Трампа і Порошенко в Давосі

Нагадаємо, 20 січня 2017 року на пагорбі Капітолію розпочалася офіційна частина інавгурації 45-го президента США Дональда Трампа. 

Українські Національні Новини

Новини Світу