blue-origin-planuye-zdiysniti-nastupniy-zapusk-raketi-new-shepard-nazvano-datu

Blue Origin планує здійснити наступний запуск ракети New Shepard: названо дату

 • 20190 переглядiв

КИЇВ. 24 серпня. УНН. Стало відомо, що космічна компанія Blue Origin планує здійснити наступний запуск New Shepard 26 серпня. Про це компанія розповіла на своїй сторінці у Twitter, передає УНН.

Деталі

Відомо, що місія NS-17 відбудеться о 13 годині 35 хвилин за Всесвітнім координованим часом. Стартовий майданчик Launch Site One розташований в Західному Техасі, США. Як повідомляють Space, на відміну від останнього польоту Blue Origin, цей політ буде без екіпажу. Ракета New Shepard буде містити 18 комерційних вантажів, а також тисячі листівок, відправлених дітьми через клуб Blue Origin. Також відомо, що зовні капсули буде проведено демонстраційний експеримент NASA з датчиком сходження з орбіти, спуску і посадки. Це буде другий політ Blue Origin для сенсорного комплексу, який вперше досяг суборбітального простору на борту New Shepard в жовтні 2020 року.

Додамо

У Blue Origin є один головний конкурент у сфері суборбітального космічного туризму - компанія Virgin Galactic Ілона Маска, яка минулого місяця провела свій перший суборбітальний політ з повним екіпажем.

Нагадаємо

Національне управління з аеронавтики і дослідженню космічного простору (NASA) США погодилося тимчасово призупинити виконання контракту з розробки місячного посадкового модуля, який був виданий компанії SpaceX підприємця Ілона Маска, після того як компанія Blue Origin, що належить Джеффу Безосу, подала позов до федерального суду.

Українські Національні Новини

Новини Світу