boks-lomachenko-peremig-kommi-odnogolosnim-rishennyam-suddiv

Бокс: Ломаченко переміг Коммі одноголосним рішенням суддів

 • 34363 переглядiв

КИЇВ. 12 грудня. УНН. Колишній чемпіон світу у трьох дивізіонах з боксу, українець Василь Ломаченко одноголосним рішенням суддів оголошений переможцем у бою з ексчемпіоном світу в легкій вазі Річардом Коммі, який відбувся на арені Madison Square Garden в Нью-Йорку, пише УНН.

Деталі

Так, за повідомленнями, судді одноголосно віддали перемогу Ломаченку: 117-110, 119-108, 119-108. Ломаченко відправив Коммі на сьомому раунді в нокдаун. Українець також запропонував куту суперника відмовитися від продовження бою. Але його пропозиція прийнята не була, і бій тривав всі 12 раундів.

"Вітаємо нового міжконтинентального чемпіона WBO в легкій вазі Василя Ломаченка (16-2, 12 нокаутів), який переміг Річарда Коммі (30-4, 27 нокаутів) одноголосним рішенням суддів в Медісон Сквер Гарден", - відзначили після бою в WBO.

Lomachenko was screaming at Commey's corner asking if they've had enough, asking if they were to stop the fight#LomaCommeypic.twitter.com/1ZZTtxWSKb

— ESPN Ringside (@ESPNRingside)December 12, 2021

Додамо

У своїх минулих боях Ломаченко технічним нокаутом завдав поразки японцеві Масайоші Накатані, а Коммі нокаутував Джексона Мартінеса.

Відзначимо, що Василь Ломаченко обраний кращим боксером першого півріччя-2021 Україна за версією DB Awards.

Українські Національні Новини

Спорт