bokser-krolla-ostannim-chasom-lomachenko-propuskaye-vse-bilshe-udariv

Боксер Кролла: останнім часом Ломаченко пропускає все більше ударів

 • 7954 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. Обов'язковий претендент британський боксер Ентоні Кролла (34-6-3, 13 КО) вважає, що у чемпіона світу за версіями WBA Super і WBO українець Василь Ломаченко (12-1, 9 КО) пройшов пік кар'єри, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу українського боксера.

Британець стверджує, що готовий до бою, як ніколи раніше.

"Мені належить сутичка з одним з кращих бійців світу. А в очах багатьох уболівальників і експертів він і зовсім лідер "Паунда" (лідер в незалежності від вагової категорії – ред.). За моєю спиною 12-тижневий тренувальний табір, адже я знав, що мені належить бій з ним. Я ніколи раніше не був в кращій формі. Мені належить бій проти великого бійця, але я сфокусований на тому, щоб вийти в ринг і боксувати строго за планом. Я вийду в ринг не заради нового досвіду. Я вийду за перемогою. Вірю, що мені це під силу. Так, буде зовсім непросто, але я зможу", - наголосив британець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український екс-чемпіон світу з боксу назвав ім'я можливого опонента

На думку Кролли з кожний наступним боєм український чемпіон виглядає все гірше.

"Помітили, останнім часом Ломаченко пропускає все більше ударів. Я зробив деякі уроки з боїв Ломаченка проти Хорхе Лінареса і Хосе Педраси. Але, з іншого боку, я не схожий на них. Моє завдання - не дати йому диктувати темп бою. Інакше він просто психологічно ламає бійців. Потрібно боксувати так, як звик. Спробувати нав'язати свою гру, не вестися на те, що запропонує він мені. А він в цьому хороший", - підкреслив претендент.

Додамо також, їх очна сутичка відбудеться 12 квітня в Лос-Анджелесі (США) на арені "Стейплс-Центр".

Українські Національні Новини

Спорт