bokser-t-shelestyuk-zdobuv-desyatu-peremogu-nokautom-v-karyeri

Боксер Т.Шелестюк здобув десяту перемогу нокаутом в кар'єрі

 • 25009 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. В американському місті Сакраменто український боксер Тарас Шелестюк провів свій 16-й бій на професійному рингу, нокаутувавши 25-річного мексиканця Хесуса Альвареса Родрігеса, інформує УНН з посиланням на сайт Vringe.

Уже в першому раунді бронзовий призер Олімпіади в Лондоні Т.Шелестюк був близький до дострокового завершення поєдинку: комбінація українського лівші почалася з лівого кросу, продовжилася правим аперкотом і завершилася лівим хуком. Будь завершальний удар трохи більше акцентованим, мексиканцю довелося б капітулювати. Решту 30 секунд до кінця раунду Т.Шелестюк провів в атаці.

Другий раунд також пройшов під диктовку українця. У спробі внести перелом у хід зустрічі, в третьому раунді Х.Родрігес кинувся в атаку. Перечекавши атакуючі потуги мексиканця за блоком, українець почав розбивати хитку оборону опонента. Здорово нахапавшись ударів, мексиканець кинувся вперед, але провалившись, натрапив на два ідеальних по точності хука. Після другого падіння Х.Родрігеса рефері прийняв рішення зупинити поєдинок.

Таким чином, Т.Шелестюк залишився непереможним у професійній кар'єрі – 16 перемог із них 10 дострокових.

Нагадаємо, що у попередньому двобої наш співвітчизник за очками здолав американця Ерреру.

Українські Національні Новини

Спорт