bolgariya-prosit-svoyikh-gromadyan-terminovo-zalishiti-rosiyu

Болгарія просить своїх громадян терміново залишити росію

 • 133370 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Уряд Болгарії закликав своїх громадян у терміновому порядку покинути Росію. Про це повідомляє болгарське видання Offnews з посиланням на заяву Міністерства закордонних справ Болгарії, пише УНН.

Цитата

"У зв'язку з погіршенням ситуації Міністерство закордонних справ Республіки Болгарія закликає утриматися від поїздок до росії, і рекомендує болгарським громадянам, які перебувають у російській федерації, розглянути можливість якнайшвидше залишити країну, використовуючи наявні наразі засоби пересування", – йдеться в повідомленні.

Деталі

У заяві прямо не говориться, яка саме ситуація становить загрозу для болгарських громадян, які перебувають у росії. Водночас рекомендується громадянам Болгарії, які перебувають у рф, проявляти підвищену пильність і уникати масових скупчень людей.

Додамо

Влада Казахстану заявила, що не видасть росії її співгромадян, які ухиляються від військкоматів у зв'язку з "частковою мобілізацією", поки на них немає кримінальної справи або оголошення в міжнародний розшук.

Українські Національні Новини

Новини Світу