bolgarski-shakhrayi-vikoristovuvali-pidrobleniy-pasport-stallone-v-tsilyakh-reklami

Болгарські шахраї використовували підроблений паспорт Сталлоне в цілях реклами

 • 32330 переглядiв

КИЇВ. 29 січня. УНН. Болгарське злочинне угруповання використовувало підроблений паспорт на ім'я голлівудського актора Сильвестра Сталлоне для реклами своїх послуг з підробки документів потенційним клієнтам. Про повідомила прокуратура Болгарії, передає УНН.

Цитата:

"Був конфіскований болгарський паспорт з фотографією та іменами відомого американського актора, який був представлений покупцям як зразок високої якості виготовлення", - заявили в прокуратурі.

Деталі

Паспорт на ім'я Сталлоне, в якому зазначено болгарське громадянство актора, був виявлений під час обшуку в будинку одного з членів банди в місті Пловдив.

За даними прокуратури, в результаті операції правоохоронців 28 січня було затримано чотирьох членів банди, їх звинувачують у злочинах, пов'язаних з контрафакцією.

Крім паспорта Сталлоне та інших підроблених болгарських документів, під час обшуку було виявлено 2958 підроблених банкнот номіналом 100 євро і 6815 банкнот номіналом 50 доларів.

Додамо

Раніше Нацполіція України викрила подружжя, яке виготовляло підроблені довідки про проходження тесту на коронавірус. Щодня зловмисники виготовляли менше 70 фальсифікованих довідок по 500 грн.

Українські Національні Новини

Новини Світу