borotba-za-chernigiv-osnovni-partiyi-viznachilis-z-pretendentami-na-posadu-mera

Боротьба за Чернігів: основні партії визначились з претендентами на посаду мера

 • 40122 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Основні політсили визначились зі своїми кандидатами у мери Чернігова на місцевих виборах-2020, які відбудуться 25 жовтня, повідомляє УНН.

Так, крім чинного голови міста Владислава Атрошенка, який поки що офіційно не оголосив про свої наміри, на посаду очільника міста претендує народний депутат Антон Поляков – кандидат від політичної сили "За майбутнє", від "Слуги народу" йде колишній депутат міськради Юрій Тарасовець, від "ОПЗЖ" – Вадим Антошин, а "Європейська солідарність" на з’їзді висунула кандидатуру Марини Рейко.

Нагадаємо, раніше кандидат у мери Чернігова Антон Поляков розповів про методи розв'язання ключових проблем жителів міста.

"Інші кандидати дуже багато разів обіцяли знизити тарифи, побудувати сміттєпереробний завод, обіцяли соціальне житло, школи, дитсадки та багато іншого, а натомість закривають їх, будують "золоті" фонтани, на яких розпилюють мільйони з міського бюджету. У нас же є реальні інвестори, які готові побудувати сміттєпереробний завод, який зможе давати тепло, енергію і можливість економити. У нас є реальне бачення, як змінити роботу ТЕЦ, щоб люди платили не найбільший тариф в Україні, як зараз у Чернігові, а навпаки – найменший. І ми знаємо, як підняти наших підприємців, як зробити, щоб розцвітав не лише той бізнес, який наближений до мерії, але всі підприємці були в рівних умовах. І всіх їх ми будемо підтримувати, а не гнобити так, як це робить зараз муніципальна охорона", - зазначив він.

Українські Національні Новини

Політика