bortprovidniki-lufthansa-gotuyutsya-do-novogo-strayku

Бортпровідники Lufthansa готуються до нового страйку

 • 9108 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. Бортпровідники німецького авіаперевізника Lufthansa готуються до проведення чергового страйку. Про це заявив пізно ввечері в суботу, 18 січня, Николей Баубліс - офіційний представник профспілки бортпровідників Ufo, що є її організатором, повідомляє УНН з посиланням на DW.

Очікується, що більш докладна інформація про день початку страйку і її тривалості з'явиться 22 січня. Зараз профспілка бортпровідників Ufo перевіряє наявність юридичних підстав для безстрокового страйку.

Нагадаємо, в ході тарифного спору з керівництвом Lufthansa профспілка бортпровідників Ufo провів ряд попереджувальних страйків в чотирьох дочірніх компаніях і дводенний страйк в основний компанії. На початку листопада були скасовані в цілому близько 1500 рейсів, наслідки відчули на собі близько 200 тисяч пасажирів.

Крім підвищення добових та інших виплат, бортпровідники авіакомпанії Lufthansa вимагають поліпшення умов праці і більш високих пенсій. В кінці листопада керівництво концерну Lufthansa запропонувало Ufo приступити до переговорів для врегулювання спору про підвищення зарплати в авіакомпаніях, проте вони не привели до угоди сторін.

Українські Національні Новини

Новини Світу