borzhomi-timchasovo-zupinila-robotu-v-gruziyi-cherez-viynu-rf-proti-ukrayini

"Боржомі" призупинила роботу в Грузії через війну рф проти України

 • 181504 переглядiв

КИЇВ. 29 квітня. УНН. Грузинська компанія "IDS Borjomi Georgia" з 29 квітня вимушена тимчасово призупинити виробничий процес на обох розливних заводах через війну росії проти України. Про це повідомляє УНН, посилаючись на грузинський InterPressNews.

Цитата

"Повідомляємо, що "IDS Borjomi Georgia" з початку бойових дій в Україні перебуває у складній ситуації. У зв'язку з цим компанія змушена з 29 квітня тимчасово призупинити виробничий процес на обох заводах "Боржомі", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Через війну в Україні компанія втратила важливі ринки збуту, а санкції ще більше погіршили її становище. Підприємство не може отримувати валютний виторг і розраховуватися з кредиторами. У компанії сподіваються, що найближчим часом їм вдасться відновити роботу. 

"Боржомі" - природна гідрокарбонатна натрієва мінеральна вода з мінералізацією 5-7,5 г/л, широко відома в країнах пострадянського простору та Східної Європи. Воду видобувають у Грузії, в долині Боржомі, що розташована на території національного парку "Боржомі-Харагаулі". 

Нагадаємо 

Китайський застосунок TikTok тимчасово припиняє роботу в росії через новий закон про "фейки".

Українські Національні Новини

Новини Світу