boyi-za-bakhmut-dosyagli-nayvischogo-rivnya-napruzhennya-sirskiy

Бої за Бахмут досягли найвищого рівня напруження - Сирський

 • 1155551 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. Командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що бої за Бахмут досягли найвищого рівня напруження, передає УНН із посиланням на Military Media Center.

Деталі

За даними Military Media Center, командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський 5 березня у черговий раз відвідав частини, які здійснюють оборону Бахмута та на підступах до міста.

За його словами, бої за Бахмут досягли найвищого рівня напруження.

"Ворог кинув у бій додаткові сили Вагнера. Наші воїни мужньо боронять позиції на півночі Бахмута, намагаючись не допустити оточення міста", - зазначив Олександр⁩ Сирський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський провів засідання Ставки: розглянули ситуацію в Бахмуті

Доповнення

Навколо Бахмута точаться інтенсивні бої. Речник Східного угрупування військ Сергій Череватий 5 березня ввечері наголосив, що "Бахмут залишається епіцентром бойових дій", і "Збройні сили України тримають цей населений пункт", "у нас є можливість туди доставляти боєприпаси, провіант, всі необхідні обладнання і вивозити з населеного пункту поранених".

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що місто Бахмут має більше символічне, ніж оперативне значення, і його "падіння" не обов’язково означатиме, що москва змінила хід боротьби.

Українські Національні Новини

Війна