boyoviki-8-raziv-porushili-rezhim-tishi-na-donbasi-oos

Бойовики 8 разів порушили режим тиші на Донбасі – ООС

 • 8361 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. З початку поточної доби ворог здійснив 8 обстрілів позицій Об'єднаних сил. Про це повідомив прес-центр Операції об’єднаних сил, передає УНН.

"Протягом поточної доби, у період з 00:00 до 18:00, противник сім разів обстріляв позиції наших військ", - зазначили в прес-службі відомства.

При цьому в ООС додали, що в смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Північ" бойовики відкривали вогонь по позиціях українських військ з ПТРК, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі селища Південне.

У смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" противник п'ять разів обстріляв позиції українських військових поблизу селища Піски з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Також зі стрілецької зброї противник обстріляв позиції ООС поблизу населеного пункту Невельське.

При цьому, у штабі проінформували, що внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

"Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби. Втрати противника уточнюються", – зазначили в ООС.

Нагадаємо, від початку дня бойовики тричі обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП