boyoviki-batareyami-zastosovuvali-vazhke-ozbroyennya-u-mariupolskomu-napryamku

Бойовики батареями застосовували важке озброєння у маріупольському напрямку

 • 9935 переглядiв

КИЇВ. 29 січня. УНН. Вчора на маріупольському напрямку була найскладніша ситуація – ворог використовував важке озброєння батареями. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузянник, передає кореспондент УНН.

"На маріупольському напрямку обстановка вчора була найскладніша, противник цілими батареями застосовував важке озброєння",- сказав О.Мотузянник.

За його словами, вперше за багато тижнів українські позиції між Новотроївським та Докучаївським були обстріляні з мінометів. Кілька десятків мін також, за даними О.Мотузяника, прилетіли в бік Красногорівки з боку донецька.

"Проте свої основні зусилля противник зосередив на приморських рубежах",- підкреслив О.Мотузянник.

Зокрема, за його словами, у Водяному протягом 1,5 години окупанти випустили по українських позиціях понад 180 артилерійських снарядів 122 мм. Стрільба велася одночасно з двох населених пунктів – Заяченка і Саханки. Аналогічна ситуація, за інформацією О.Мотузянника була і в Павлополі, Гнутовому, Талаківці, Лебединському і Широкино.

"Окрім артилерії, мінометів і легкого озброєння окупанти застосовували бронетехніку",- розказав він.

Всього вчора у маріупольському напрямку зафіксовано 38 ворожих обстрілів, 14 разів була застосована важка зброя.

Як повідомляв УНН, внаслідок штурму бойовиками авдіївської промзони загинули троє українських військових, одного поранено

Українські Національні Новини

Кримінал та НП