boyoviki-bez-poyasnen-prognali-patrulnikh-obsye-na-donbasi

Бойовики без пояснень прогнали патрульних ОБСЄ на Донбасі

 • 11706 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. Спостерігачі Спеціальної монторингової місії ОБСЄ зафіксували 60 вагонів із вугіллям, які рухалися в напрямку кордону з РФ, а в останньому вагоні – бойовиків, які без пояснень причин наказали патрулю СММ негайно залишити залізничну станцію Красна могила у місті Вознесенівка. Про це повідомила Українська сторона СЦКК, передає УНН з посиланням на прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

Так, за інформацією СЦКК, збройні формування Російської Федерації та їхні найманці на Донбасі продовжують перешкоджати роботі СММ ОБСЕ.

"13 січня на залізничній станції Червона могила у Вознесенівці спостерігачі Місії зафіксували понад 60 вантажних вагонів, зокрема 12 цистерн для перевезення пального", – повідомили у СЦКК.

Крім того, ОБСЄ спостерігала 60 вагонів із вугіллям, які рухалися в напрямку кордону з Російською Федерацією. А в останньому спостерігачі помітили двох озброєних бойовиків.

"Два озброєні найманця збройних формувань РФ на залізничній станції Красна могила у Вознесенівці без пояснень причин наказали патрулю СММ негайно залишити залізничну станцію і зазначений район", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, спостерігачі СММ ОБСЄ зафіксували на непідконтрольних уряду України територіях 60 вагонів із вугіллям, що рухалися в напрямку кордону з РФ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП