boyoviki-intensivno-doobladnuyut-vognevi-tochki-na-donbasi-rozvidka

Бойовики інтенсивно дообладнують вогневі точки на Донбасі - розвідка

 • 9852 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Бойовики інтенсивно дообладнують вогневі точки та встановлюють додаткові загороджувальні міни на Донбасі. Про це з посиланням на дані військової розвідки повідомив під час брифінгу представник прес-центру Міністерства оборони України полковник Максим Праута, передає УНН.

"За інформацією ГУР МОУ, командування російсько-окупаційних військ нарощує щільність мінно-вибухових загороджень перед бойовими позиціями та у місцях розташування підрозділів з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ, у т.ч. у тилових районах. При цьому інтенсивно проводяться інженерні роботи з дообладнання вогневих точок, а на окремих ділянках мінування встановлюються осколкові загороджувальні міни ОЗМ-72 у комплекті з неконтактним вибуховим пристроєм сейсмічної дії НВУ-П “Охота”, - повідомив він.

У зв’язку з тим, що встановлення зазначених пристроїв пов’язано з підвищеною небезпекою і потребує високого рівня підготовки особового складу, з його слів, "до мінування залучаються виключно кадрові військовослужбовці ЗС РФ".

Нагадаємо, за даними розвідки, окупанти прискорили підготовку своїх підрозділів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП